search
Sök
menu
Meny

Livsmedelstyper

Nyckeltalet beskriver trenden över hur de måltider som serveras i kommunal verksamhet är sammansatta, d.v.s. hur stor andel som utgörs av kött, grönsaker, mejeriprodukter osv.

Välj produktgrupp i diagrammet för att se utvecklingen.

Andel olika livsmedelstyper av totala livsmedelsinköp i kommunal verksamhet i kg.

Livsmedelstyper Senaste värdet (%) Datum

0

Övriga produkter

 33,0

2019

1

Mejeriprodukter

 30,0

2019

2

Övriga grönsaker

 15,0

2019

3

Totalt fågel och övrigt kött

 10,0

2019

4

Potatis

 9,0

2019

5

Övrigt kött

 6,0

2019

6

Fågel

 4,0

2019

7

Fisk och skaldjur

 3,0

2019

Datakälla: Jönköpings kommun
Indikator PHU.15.3.3
Senast ändrad: 2021-07-02
Kontakt: